لینک مستقیم*بررسی آللوپاتی گندم و استخراج و خالص سازی و تشخیص عوامل آللوپاتیک و بررسی اثر آن بر دیگر گیاهان*

بررسی آللوپاتی گندم و استخراج و خالص سازی و تشخیص عوامل آللوپاتیک و بررسی اثر آن بر دیگر گیاهان|luf41003738
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان بررسی آللوپاتی گندم و استخراج و خالص سازی و تشخیص عوامل آللوپاتیک و بررسی اثر آن بر دیگر گیاهان را مشاهده می نمایید.

15





مقدمه



علف های هرز جزء محدود کنندهای اصلی عملکرد محصولات زراعی در اکثر سیستم های کشاورزی و بخصوص سیستم ارگانیک هستند. در سیستم کشاورزی مرسوم، علف های هرز توسط علفکش ها کنترل می شوند اما این فعالیت نگرانی هایی را در مورد سلامت انسان و محیط در پی داشته است. استفاده گسترده از علفکش ها یک مشکل جدید به نام علف های هرز مقاوم به علفکش به وجود آورده است(2).



اثرات آللوپاتی، ناشی از مواد بازدارنده ای است که بصورت مستقیم توسط گیاهان زنده به محیط وارد شده اند یا تمامی ترشحات ریشه، مواد حاصل از آبشویی، تبخیر و بقایای گیاهی تجزیه شده، می باشد. Whittaker و Feeuy مواد سمی گیاهی را آللوکمیکال نامیدند. استفاده از آللوپاتی برای کنترل علف های هرز مطالعات زیادی را در چند دهه گذشته بخود اختصاص داده است(7).



گندم یکی از غذاهای اصلی در جهان است که آزمایشات بین المللی زیادی برای ارزیابی توانایی آللوپاتیک آن در جلوگیری از رشد علف هرز در جهان صورت گرفته است. اولین بررسی ها در اواخر دهه 1960 نشان داد که آللوپاتی بقایای گندم در بین ارقام متفاوت است(6). گیاهچه ها، کاه وکلش و عصاره آبی بقایای گندم باعث بروز اثرات آللوپاتی بروی رشد تعدادی از علف های هرز می شود. آللوپاتی گندم معمولا با کاهش شیوع آفات و بیماریها همراه است.



تحقیقات بر روی آللوپاتی گندم به بررسی اثر آللوپاتی گندم بر دیگر گیاهان زراعی، علف های هرز، آفات و بیماریها، همچنین استخراج و خالص سازی و تشخیص عوامل آللوپاتیک، خودمسمومی گندم، و مدیریت بقایای گندم می پردازد انتخاب واریته های مختلف گندم برای ارزیابی میزان پتانسیل آللوپاتیکشان در توقف علف های هرز و مطالعه بر رفتارهای ژنتیکی برای صفات آللو پاتیک، در دست بررسی است(7).





اثرات مفید آللوپاتی گندم



1. آللوپاتی گیاهچه گندم برای توقف رشد علف هرز:



آللوپاتی گیاهچه گندم بروی علف های هرز مشخصی ارزیابی شده است. ترشحات ریشه گیاهچه های گندم حاوی 5 Benzoxazinones و 7 فنولیک اسید می باشد. بالاترین غلظت ترکیبات آللوکمیکال در هر دو گروه شیمیایی در 8 روز پس از جوانه زنی اتفاق افتاد که این به خوبی با حداکثربازدارندگی رشد چچم توسط ترشحات ریشه گندم در این دوره مشاهده شد. که این مطلب حاکی از آن است که مواد شیمیایی قوی آللوپاتیک بازدارنده، در ترشحات ریشه وجود دارد(6).



Spruell در سال 1984، 284 توده گندم را برای ارزیابی پتانسیل آللوپاتیکشان در ایالات متحده غربال کرد



مطالب دیگر:
📃تحقیق دلایل اعتیاد و راه کارهای مناسب برای رفع آن📃پروژه متره و برآورد مدرسه 10 کلاسه ابتدایی📃پروژه متره و برآورد دبیرستان 8 کلاسه📃پاورپوینت اضطراب تعمیم یافته📃پاورپوینت آشنایی با اصول حسابداری دولتی📃پاورپوینت اضطراب اجتماعی📃پاورپوینت فصل ششم کتاب سیستم های عقلایی، طبیعی و باز تألیف اسکات ترجمه دکتر میرزائی اهرنجانی📃فایل اکسل محاسبه ظرفیت باربری و نشست فونداسیون📃مقاله ترجمه شده شارژ ایمن برای انتقال توان بی سیم، به همراه اصل مقاله📃جزوه ژئوتکنیک زیست محیطی📃جزوه دست نویس مهندسی تونل📃پاورپوینت خلاصه کتاب اندیشه اسلامی1 سبحانی بخش یکم به همراه نمونه سوالات تستی وتشریحی📃پاورپوینت راه های ایجاد کارآفرینی📃پاورپوینت عملکرد اختلال نوروفیدبک در مغز📃پاورپوینت تاثیر عوامل درونی و بیرونی بر سلامت روان📃پاورپوینت مالیات و قوانین آن در ایران📃پاورپوینت خلاصه رویکردهای برنامه درسی از منظر میلر📃پاورپوینت بررسی مدل هاي اقتصادی كلاسيك جديد و دست آوردهای آن در اقتصاد کلان📃پاورپوینت تحلیل کتابخانه Vaughan کانادا📃پاورپوینت تحلیل کتابخانه عمومی Cedar Rapids آمریکا📃تست وبسایت📃تحقیق تاثیر مبلمان شهری در نمای شهر📃تحقیق معماری موزه در مکان های تاریخی📃تحقیق اینترنت در پیشرفت جامعه چقدر تاثیرگذار است؟📃پاورپوینت کمرویی و راه های غلبه بر آن